Pegasus Plus üyelerine yüzde 30 indirimli bilet fırsatı

Pegasus Hava Yolları, her ayın başında düzenlediği geleneksel “Uç Uç Günleri” kampanyasıyla Aralık ayında seçili dış hatlara yüzde 30 indirimli uçuruyor.
Uç Uç Günleri kampanyası
Aralık ayının Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 7-8 Aralık tarihlerinde www.flypgs.com’dan veya Pegasus’un mobil uygulamasından alan Pegasus Plus üyeleri, 10 Ocak – 24 Mart 2018 tarihleri arasında Viyana, Saraybosna, Köln, Frankfurt, Münih, Stuttgart, Atina, Amsterdam, Üsküp, Bükreş, Belgrad, Barselona, Madrid, Kharkiv, Lviv, Zaporijya, Brüksel Charleroi, Prag, Kopenhag, Hamburg, Berlin, Budapeşte, Cenevre, Roma ve Milano’ya %30 indirimli fiyatlarla uçabilecek. Pegasus Plus programının ING Bank ile ortak kredi kartı Pegasus Plus Kart sahipleri ise kampanyadan yararlanarak biletlerini yüzde 40 indirimli satın alabilecek.
Aralık ayı “Uç Uç Günleri” indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil kanalları üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak faydalanabilir ve Pegasus Plus ayrıcalığı ile seyahat etmenin tadını çıkarabilirler.
Pegasus’un Uç Uç kampanyasıyla ile ilgili detaylı bilgilere de www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.