1. Haberler
  2. Lojistik
  3. CDA Lojistik Avrupa Yakası’nda Vites Yükseltti

CDA Lojistik Avrupa Yakası’nda Vites Yükseltti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depolama alanındaki yatırımlarını stratejik bir vizyonla sürdüren CDA Lojistik, İstanbul Avrupa Yakası’ndaki ilk depo yatırımını Çatalca’da gerçekleştirdi. CDA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sular, ihracat deposu olarak faaliyete geçen tesislerinin, antrepo statüsü kazanması için gerekli lisans süreçlerini başlattıklarını açıkladı.

Türkiye ile Avrupa ve Asya arasında sunduğu uçtan uca tedarik zinciri çözümleriyle lojistik sektörünün öncü oyuncularından olan CDA Lojistik, büyüme stratejisi doğrultusunda İstanbul Avrupa Yakası’ndaki yatırımlarına hız verdi. Şirket, stratejik konumuyla öne çıkan Muratbey/Çatalca’da yeni ihracat deposu yatırımı yaptı.

Haber Detay

Gümrüklü Antrepo Lisans Sürecinde Sona Yaklaşılıyor

CDA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sular, yaklaşık 15.000 metrekare büyüklüğündeki yeni depolarını yalnızca bir aktarma noktası değil, çok yönlü bir lojistik üssü olarak planladıklarını açıkladı. Çatalca tesisinde ikinci faz hazırlıklarını da eş zamanlı olarak yürüttüklerini belirtti.

Sular, “Hâlihazırda hizmet veren yeni ihracat depomuzun operasyonel yetkinliğini artırmak amacıyla merkezin gümrüklü antrepo statüsü kazanması için gerekli resmi lisans başvuru süreçlerini başlattık. Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte ihracatçılarımız gümrüklü depolama süreçlerini de Avrupa Yakası’ndaki tesisimizde yürütebilecek.” dedi.

Yeni tesisin devreye alınmasının, şirketin kapasite artırma vizyonunun doğal bir sonucu olduğunu vurgulayan Sular, “Şirket olarak altyapı adımlarımızı, ülkemizin artan ihracat potansiyeliyle eş güdümlü olarak şekillendiriyoruz. Batıya açılan ticaretimizin en yoğun güzergâhı olan Avrupa Yakası’nda güçlü bir fiziksel varlığa sahip olmak, bizim için stratejik bir öncelikti. Gümrük sahalarına, otoyol bağlantı noktalarına ve Avrupa sınır kapılarına yakınlığıyla lojistik operasyonların kalbi konumunda olan tesisimizde operasyonlar başarıyla ilerliyor.” ifadelerini kullandı.

CDA Lojistik Avrupa Yakası’nda Vites Yükseltti
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.